Blog

Ole Stiig Petersen

Ole Stiig Petersen

LISBERG DROPPER CV-DATABASEN

… MEN IKKE KANDIDATERNE.

Vi modtager dagligt uopfordrede ansøgninger og CV på personer, der ønsker at registrere deres CV hos Lisberg. Personer, der er interesseret i Interim-stillinger, henviser vi til lisberginterim.com, hvor det er muligt at up-loade sit CV, cover-letter, foto mv. i databasen. Vi anvender den danske virksomhed, elvium.com’s system til håndtering af kandidater, og al administration foretages af Lisberg, i henhold til de gældende GDPR-regler. Det betyder blandt andet, at du som kandidat selv kan vælge om din registrering skal fornys, opdateres eller slettes. Selvbetjening!

Lisberg Management har vi valgt en anden løsning, der gør det lettere at være kandidat. Du skal kun registrere dit CV ét sted, og herfra henter vi dine data, hvis det bliver aktuelt. Stedet er LinkedIn, hvor du har nogle helt unikke muligheder for at opdatere din profil med såvel dit cv som andre informationer, der giver et indtryk af, hvem du er som person, og hvilke faglige områder, der interesserer dig, og som du aktivt involverer dig i. Udbredelsen af LinkedIn er så stor, at det ikke giver mening for os at opbygge og opbevare data på personer, som vi måske slette ikke får brug for at kontakte.

Vi tilbyder en meget enkel løsning, der giver dig mulighed for, hos Lisberg, at registrere et link til din LinkedIn profil samt oplysning om, hvilke stillingsområder, der er relevante for dig. Med registreringen af dit navn, e-mail, funktionsområde, nuværende stilling, link og telefonnr. får du samtidig tilsendt Lisbergs nyhedsbrev en gang om måneden, blandt andet med aktuelle stillingsopslag.

DEL GERNE OPSLAGET !

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter

Andre indlæg