Blog

Ole Stiig Petersen

Ole Stiig Petersen

LISBERG DROPPER CV-DATABASEN

 

… MEN IKKE KANDIDATERNE.

 

Vi modtager jævnligt uopfordrede ansøgninger og cv på personer, der ønsker at synliggøre deres ønske om jobskifte. De nye GDPR-regler stiller store krav om opbevaring og fornyelse af de personlige oplysninger, der uploades med cv’et. 

Lisberg Management har vi valgt en anden løsning, der gør det lettere at være kandidat. Du skal kun registrere dit cv ét sted, og herfra henter vi dine data, hvis det bliver aktuelt. Stedet er LinkedIn, hvor du har nogle helt unikke muligheder for at opdatere din profil med såvel dit cv som andre informationer, der giver et indtryk af, hvem du er som person, og hvilke faglige områder, der interesserer dig, og som du aktivt involverer dig i.

Udbredelsen af LinkedIn er så stor, at det ikke giver mening for os at opbygge og opbevare omfattende (og ofte forældede) data på personer, som vi måske slet ikke får brug for at kontakte. 

Vi tilbyder en meget enkel løsning, der giver dig mulighed for, hos Lisberg, at registrere et link til din LinkedIn profil samt oplysning om, hvilke stillingsområder, der er relevante for dig. Med registreringen af dit navn, e-mail, funktionsområde, nuværende stilling, link og telefonnr. får du samtidig tilsendt Lisbergs nyhedsbrev med jævne mellemrum. 

Her kan du registrere dine data hos Lisberg Management

DEL GERNE OPSLAGET !

Andre indlæg