Blog

Mie Liv Hansen

Mie Liv Hansen

Trænger din karriere til lidt opmærksomhed?

Eller er du godt tilfreds med jobbet, karrieren og en 50 timers arbejdsuge

Er du glad for bilkøen, hvor du kan høre podcast undervejs, eller for togturen, hvor du kan lade op – og måske snorke i fred under mundbindet? Og er din chef stadig fantastisk, nærværende og giver dig bunkevis af spændende og inspirerende opgaver? Og vægter du jobsikkerhed (på sølle 3 til 6 måneder) mere end livskvalitet og arbejdsglæde?

Så skal du IKKE læse videre, da det er spild af din tid.

MEN

  1. Hvis du sidder og læser dette blogindlæg, fordi du keder dig og er på LinkedIn i arbejdstiden (det tænker mange medarbejdere nemlig er mere ”lovligt” end at være på Facebook) eller 
  2. Du måske alligevel ikke er så glad og tilfreds, som du lader omverdenen tro, eller tænker i dit stille sind: ”is that all there is for me?” Eller 
  3. Du mangler passion og målopfyldelse i din hverdag, og HADER du bare mandag morgen….?

Så spring ud i det og gør krav på den karriere og anerkendelse, som du drømmer om!

Men så igen…, de gode job hænger jo ikke på træerne i disse tider? Og du er måske også opdraget med, at du ikke skal tro, at du er noget! Men så er du kommet til den rette, for JEG ved og tror på, at vi alle er unikke, og at dit perfekte næste jobmatch og drømmekarriere stadig findes derude – somewhere. Det job findes, som er det perfekte match til dig og som vil give dig mere energi, end du giver og bruger, og hvor du udnytter din UNIKKE kombination af kompetencer, erfaring og faglighed. Min påstand og overbevisning er således, at du ER NOGET og samtidig er en løsning på en eller anden virksomheds udfordringer.

Karrieremennesker skifter i gennemsnit job hvert 3. til 5. år for at udvikle sig personligt, fagligt eller ledelsesmæssigt. Og hvis du for eksempel pga. småbørn, fokus på din sport, bolig eller andet, har ignoreret eller misligholdt din karriere, så er det tid til at komme ud af starthullet og igen fokusere på din karriere. Og det gør du ved at arbejde med eller opdatere din ansøgning, dit CV og din LinkedIn profil. 

En interessant og relevant ansøgning skal, efter min mening, være personlig, motiveret og beskrive dine 5 top kompetencer og erfaring – eller rettere den unikke kombination heraf. Du skal således ’sælge dig selv’ på FÅ, men velskrevne og spændende afsnit, der adresserer det stillingsopslag du søger på. Og da man kan annoncere for og sælge selv kassevogne og badekarsfødder, så kan vi helt sikkert også sælge DIG.

Men hvordan skriver jeg en spændende ansøgning, tænker du måske? Efter min påstand og med min erfaring gør du det i hvert fald ikke ved at finde en standard skabelon på nettet. Men du kan lære det ved at følge vores online kurser (eller online pakker), kombinere det med lidt arbejde for DIG (og ikke for din chef) og krydre det med lidt personlig og faglig 1-1 sparring. Og så er du godt på vej til, igen, at investere aktivt i DIG SELV og KARRIEREN.

Og hvis du er klar til at tage karrieren et skridt videre og blive en toptunet kandidat, så kan du søge medlemskab i vores VIP-fordelsklub Succes2; ja som i Succes*Succes = rigtig meget Succes. Her arbejder vi intensivt på, at du bliver din egen karriere ekspert, så du lander drømmejobbet. Men du skal være forberedt på hjemmearbejde, at vi udfordrer dig, at bruge tid på Buddy ordning samt på at modtage sparring og coaching.

Karrierevenlige hilsner

Mie Liv Hansen

Se mere på mielivhansen.dk

DEL GERNE OPSLAGET !

Andre indlæg