Blog

Ole Stiig Petersen

Ole Stiig Petersen

ZOOM-RECRUITMENT

LISBERG – THE DIGITAL WAY. 

ONLINE MØDER ER KOMMET FOR AT BLIVE.

På få måneder har vi oplevet en voldsom acceleration i anvendelsen af digitale medier som kommunikationsplatform, medens det meste af Danmark arbejdede hjemme. For mange mennesker var online møder via PC, Tablet eller Smartphone en helt ny og uprøvet måde at kommunikere på. Men nu har vi vænnet os til det, og det er mit indtryk, at rigtig mange, ledere som medarbejdere, finder denne kommunikationsform effektiv, tidsbesparende og meget fleksibel. Og så er det nemt og billigt at arbejde med. De seneste måneder har vi gennemført alle vores møder med kunder og kandidater via ZOOM. 

I Lisberg har vi gennem længere tid implementeret digitale processer, der gør det nemmere for kunderne, konsulenterne og kandidaterne at være en del af rekrutteringsprocessen. Vi  anvender elvium.com, som platform for vores processer. For det første sikrer det en GDPR-compliant proces og en sikker opbevaring af kandidaternes persondata, for det andet giver det os mulighed for at køre en fuldstændig digital og effektiv kommunikation med involverede parter i rekrutteringsprocessen. 

Nu tager vi endnu et skridt på den digitale vej og introducerer: 

              ZOOM-RECRUITMENT

LISBERGS nye koncept er et godt alternativ til den mere klassiske måde at gennemføre rekrutteringsprocessen på. Vi møder udvalgte kandidater online på ZOOM og gennemfører vores interviews på en god, afslappet og respektfuld måde. Det er effektivt og fleksibelt for såvel kandidaten som konsulenten, der skal gennemføre interview’et. Kandidaten kan møde os der, hvor han eller hun er, om det er hjemme, på arbejde, i sommerhuset, i bilen eller på en café. Via skærmdelings funktionen kan vi vise relevante informationer for kandidaten.

Forud for mødet har kandidaten gennemført en online pre-screening som led i upload af cv og ansøgning i Lisbergs system. Al kommunikation mellem kandidaten og konsulenten sker via en chat-funktion i elvium.com, og bl.a. mødebooking kan kandidaten foretage via en selvbetjenings funktion, hvori konsulenten har indlagt ledige tider i mødekalenderen. 

Det er IKKE dyrt at rekruttere ledere og medarbejdere via LISBERG.

DET ER DYRT AT ANSÆTTE DEN FORKERTE ….. !

Læs også blogindlægget:

Lisberg dropper CV-databaser.

 

 

DEL GERNE OPSLAGET !

Andre indlæg