DEVOPS-specialister

Kan du medvirke til at skabe effektivitet på tværs af alle opgaver, der er involveret i udviklingen, udrulningen og vedligeholdelsen af software?

Til vores kunder søger vi DevOps-specialister, der har erfaring med, eller finder interesse i at arbejde på tværs af opgaverne i en IT-virksomhed, hvor der er behov for at øge effektiviteten i leveringen af software. DevOps er en integreret del af kulturen i virksomhedens  agile udviklingsteams. Med DevOps-metodikken og -kulturen vil vi slå bro over kløften mellem udvikling og drift og skaber dermed en meget større effektivitet på tværs af udvikling og udrulning af software.

Din rolle som DevOps-specialist

bliver at rådgive, implementere og vedligeholde DevOps-værktøjer, der understøtter applikationsudvikling, vedligehold og drift. Din opgave er bl.a. at facilitere samarbejdet mellem projektorganisationen og driftsorganisationen.

Du kommer til at arbejde på forretningskritiske projekter af længere varighed. Du indgår i tværfaglige teams, og trives med at rollerne overlapper. Du vil udvikle dig fagligt gennem opgaverne og gennem interne faglige arrangementer og on-line konferencer med lokale og udenlandske kolleger.

Som DevOps spiller du en helt central rolle i virksomhedens udviklingsaktiviteter. Du har hænderne på tastaturet og implementerer bæredygtige løsninger på komplekse problemstillinger. Du holder dit fokus på opgaven og du er derfor i kontakt med andre projektdeltagere flere gange i løbet af dagen.

Vi har brug for dig, der har et bredt sæt af tekniske kompetencer. Du ser ikke nødvendigvis dig selv som DevOps-specialist i dag, men du har stor erfaring med nyudvikling, vedligehold og drift af it-systemer. Du er ikke bange for at kaste dig ud i områder uden for dit speciale. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens bæredygtige it-løsninger, der giver mening for den enkelte bruger.

Ideelt set er du uddannet datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende, og har minimum 5 års erfaring med udvikling og vedligehold af softwareløsninger. Du skal kunne formulere dig flydende på dansk, i skrift og tale.

Har du lyst til at kaste dig ud i nye udfordringer med nye spændende opgaver, så klik på knappen SØG STILLING og du vil blive linket til vores rekrutterings-system, hvor du kan up-loade dit CV mm. i et GDPR-sikret miljø, hvor vi også vil stille dig nogle spørgsmål vedr. dine kompetencer.

Du er også velkommen til at kontakte Ole Stiig Petersen på mobil 30927120, eller osp@lisbergmanagement.com, hvis du har spørgsmål til denne stilling.