1

Drømmer du om at blive Headhunter?

Har du drive, ambitioner og evne til at skabe forretning?

Hos Lisberg Management får du mulighed for at udleve din drøm om at blive selvstændig og skabe en tilværelse, hvor du selv bestemmer dine arbejdstider og hvor du vil arbejde, hvor du er din egen chef og selv vælger hvad du vil arbejde med. Dine spidskompetencer og erfaringer er måske inden for en bestemt industri eller et specielt funktionsområde. Måske har du andre ideer?

Lisberg er med sine 60 år Danmarks ældste rekrutterings virksomhed, og et kendt brand på det danske marked. I 2019 ændrede vi forretningsmodel. Fra en virksomhed med fastansatte medarbejdere til en virksomhed med associerede partnere, dvs. en ren variabel afregningsmodel.

Vi er nu 6 Lisberg-Partnere, men vil gerne være flere. Måske er du den næste?

Vores ambition er, at opbygge Lisberg Management som en virksomhed med selvstændige partnere, der med udgangspunkt i deres faglige kompetencer, personlighed, netværk og evne til at skabe forretning, vil være i stand til at opbygge og drive et succesfuldt virke som selvstændig Headhunter og Managementkonsulent under det fælles brand. Og få en større bid af kagen for de resultater du selv er med til at skabe.

Partner-konceptet i Lisberg Management er tænkt således, at du som Partner selv driver dine aktiviteter, med anvendelse af Lisbergs fundament, Lisbergs brand, web-site, koncepter og processer, metoder og værktøjer. De nuværende partnere har forskellig faglig profil og supplerer hinanden i forhold til de løsninger, som vores kunder og markedet efterspørger. Vi samarbejder med dygtige freelance researchere og fagspecialister, der vil kunne assistere dig i opgaveløsningen, hvis du har behov for det. Vi anvender de nyeste digitale systemer til at understøtte vores processer, og gør stor brug af de sociale medier i markedsføringen af vores ydelser.

Tanken om at blive selvstændig og starte egen virksomhed, er en drøm mange bærer rundt på. Det er drømmen om at blive sin egen chef og selv bestemme over sin tid og hvordan man griber tingene an. Det er også drømmen om at få succes med den gode idé, som man brænder for at føre ud i livet. Som Partner i Lisberg Management skal du primært fokusere på dine kunder og levere den bedste ydelse. Alle de omkringliggende forhold har vi på plads.

Afregningsmodel

Som Partner i Lisberg Management tjener du dine egne penge, og du beholder selv 80-85 % af din omsætning. Resten er dit bidrag til det fælles koncept. Du har ingen faste udgifter, men alene en variabel omkostning, der er baseret på det honorar du får hos din kunde for at løse opgaverne.

Lisberg Management har adresse i Københavns City, men vi er der som regel kun, når vi har møder med kandidater eller kunder – eller interne møder. At ’være på kontoret’ indgår ikke i vores hverdag. Vi arbejder der, hvor det giver mest mening for den enkelte. Det kan være hjemme, i sommerhuset, på en café eller hos kunderne. Vi har dog dejlige kontorpladser samt funktionelle og moderne mødelokaler.

Hvem er du?

Måske har du erfaring fra branchen, men ønsker en større andel af dit honorar til dig selv, eller du synes at du trænger til nye omgivelser med større frihedsgrader og ny inspiration i din hverdag. Måske har du en faglig baggrund fra en relevant industri, og har lyst til at prøve kræfter med en tilværelse som selvstændig headhunter og managementkonsulent. Din faglighed og industrielle, kommercielle eller organisatoriske indsigt skal være fundamentet for dit virke som konsulent og headhunter. At være selvstændig konsulent – og få succes med det – kræver en robust personlighed, stor vedholdenhed og naturligvis evnen til at kunne skabe forretning.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, naturligvis under fuld diskretion. Mobil 30927120 eller send en mail til osp@lisbergmanagement.com. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsener

Ole Stiig Petersen