PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDER TIL LEKOLAR SIS

Er du en proaktiv, eksekverende og kundeorienteret projektleder?

Lekolar SIS er markedsførende leverandør af blandt andet legepladser samt skole- og institutionsmøbler til offentlige og private daginstitutioner og skoler samt boligforeninger og idrætsforeninger. Virksomheden er en del af den svenske Lekolar-koncern, der ultimativt ejes af Ikea Group. Lekolar-koncernen beskæftiger i alt ca. 370 medarbejdere og har hovedkontor i Sverige. Lekolars danske afdeling er beliggende i Glostrup, tæt på stationen.

Hos Lekolar bliver du en del af en virksomhed i kraftig vækst. Du skal medvirke til at sikre, at Lekolar leverer komplekse legeplads-projekter til tiden, i den ønskede kvalitet og inden for de økonomiske rammer.

Om stillingen 

I rollen som projektleder – med base på Lekolars danske hovedkontor  – får du det fulde ansvar for projektet fra opstart til succesfuld aflevering, herunder budget-og økonomistyring. Projekterne sælges og opstartes som regel af Lekolars regionale sælgere – ofte i samspil med Lekolars landskabsarkitekter, hvorefter Lekolars projektafdeling overtager styringen og ledelsen af projektet, herunder indhentning af byggetilladelser, undersøgelse af jordforhold, eventuel bortskaffelse af forurenet jord, indhentning af montage tilbud, varebestilling etc., i samspil med kunden samt lokale arkitekter, ingeniører og entreprenører.

Lekolar har et tæt samarbejde med strategiske partnerskaber, der i løbet af de kommende år bygger og renoverer en lang række skoler og daginstitutioner i København, og hvor Lekolar er leverandør af blandt andet legepladser. Her vil du som projektleder møde en række pædagogiske og tekniske fagligheder, der alle arbejder med det ene formål at bygge fremtidens skoler og daginstitutioner i København.

Om dig

Du er en fagligt stærk, resultatskabende og samarbejdsorienteret projektleder. Du har ideelt set en baggrund som legepladsinspektør eller har viden om legepladser – det vigtigste er at du har kendskab til og/eller har deltaget i gennemførelse af lignende byggeprojekter og at du har erfaring med at være tæt på projekter og forstår byggepladsforhold, arbejdsgange og arbejdsmiljø på større komplekse byggerier, som skoler og daginstitutioner ofte er.

Samarbejdspartnerne skal se dig som en erfaren, faglig og kompetent person, som er i stand til at læse og forstå tekniske tegninger. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med AutoCAD 2D/3D. Du er en empatisk og fleksibel person med god gennemslagskraft og en vilje til at ville lykkes med det du laver.

Du arbejder proaktivt og udviser en stor grad af selvstændighed, men har samtidig forståelse for vigtigheden af at indgå i et team, og sikrer det gode arbejdsmiljø.

Vort tilbud til dig

Lekolar tilbyder en selvstændig og udfordrende stilling med stor indflydelse på egen hverdag. Du vil indgå i et team af engagerede kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur. En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og ordentlighed. Du vil få en alsidig hverdag i et miljø, der indeholder klassiske dyder som godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde. 

Du bliver en del af en veletableret, international virksomhed med korte beslutningsveje, handlekraft og et godt omdømme blandt kunder og samarbejdspartnere. Du kommer til at beskæftige dig med interessante og varierende opgaver, og bliver en del af en virksomhed i fortsat god udvikling og med interessante opgaver i pipelinen.

Læs mere om Lekolar her.

Interesseret?

Synes du stillingen som Projektleder lyder spændende, og kan du se dig selv i den rolle, så ring gerne til Ole Stiig Petersen hos Lisberg Management på 30927120, eller søg stillingen ved tryk på knappen SØG STILLING  herunder. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, der behandles fortroligt og i overensstemmelse med gældende GDPR-regler. Indledende interviews forventes gennemført online.