SALES EXECUTIVE (BESAT)

Kan du bidrage til at booste salget af Princess yachts i Danmark?

Er du en resultatorienteret og energisk salgsperson? Kan du lide at tage udfordringer op og sælge eksklusive både i premium-segmentet? Så er du måske den rette person for os.  

Princess Yachts Denmark i Greve, 30 minutter syd for København, er i en ekspansiv fase og vi har derfor behov for at udvide salgsstaben på det skandinaviske marked. Ud over kontor og marina i Greve er vi også placeret i Norge og Sverige. Vort marked er dog meget større, idet vi også sælger brugte både til kunder i og uden for Europa.  

Vi ser i dig en person, der har erfaring med at sælge til velhavende forbrugere. Du skal fornemme, hvad kunden vil have og hurtigt fange købssignaler, følge op på salgs-leads, og være i stand til at afslutte en handel. Du skal levere service til kunden på topniveau. Da vi arbejder på et internationalt marked, er det vigtigt, at du behersker engelsk og dansk, i skrift og tale.  Ud over dette skal du have et godt helbred, være repræsentativ, struktureret og i stand til at kommunikere på en let forståelig måde.

Du må være forberedt på at skulle rejse en del. Deltagelse i messer i Danmark og i udlandet er et krav, da bådmesserne er nogle af ​​de vigtigste markedspladser for os. Se præsentationsvideoen herunder.

Læs mere om Princess Yachts på princessyachts.dk

Interesseret?

Du velkommen til at kontakte Ole Stiig Petersen, Lisberg Management, Tel. 3092 7120 eller osp@lisbergmanagement.com. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, idet vi løbende behandler indkomne ansøgninger. Lisbergs ansøgningsproces overholder de nye GDPR-bestemmelser vedr. fortrolighed mm.

Princess Yachts Denmark er en del af gruppen Premium Yachts Scandinavia

  • Distributør for Princess Yachts I Vest-Sverige, Vest-Norge og Danmark
  • Ledende aktør i den Skandinaviske bådbranche
  • Sælger nye og brugte både til en værdi på 250 mio. DKK pr. år

Princess Yachts er et af marinebranchens mest respekterede brands. Fabrikken i Plymouth i Syd England, med over 3000 medarbejdere, har fremstillet motorbåde siden 1965. Det brede modelprogram udvikles løbende og strækker sig fra 35 til 131 fod. Princess Yachts ejes af en investeringsgruppe tilhørende LVMH og Groupe Arnault, der er kendt som nogle af verdens største investeringsgrupper inden for FMCG/Retail segmentet.