SOFTWAREUDVIKLERE – JAVA

Kan du udvikle bæredygtige løsninger for vores kunder?

Vores kunder er større IT-virksomheder, der har en ambition om at udvikle bæredygtige digitale løsninger med lang holdbarhed og høj kvalitet. Løsninger der styrker kundens og virksomhedernes konkurrenceevne.

Vi søger Java-udviklere, der tør udfordre status quo og bringe nye ideer frem, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i ’forretningen’, og forståelse for deres udfordringer og behov.

Din rolle som udvikler, er at arbejde på forretningskritiske projekter af længere varighed. Du indgår i tværfaglige teams, og trives med at rollerne overlapper. Du vil udvikle dig fagligt gennem opgaverne og gennem interne faglige arrangementer og on-line konferencer med lokale og udenlandske kolleger.

Som softwareudvikler spiller du en helt central rolle i vores udviklingsaktiviteter. Du har hænderne på tastaturet og implementerer bæredygtige løsninger på komplekse problemstillinger. Du holder dit fokus på opgaven og du er derfor i kontakt med andre projektdeltagere flere gange i løbet af ugen.

Vi har brug for dig, der har et bredt sæt af tekniske kompetencer. Du ser ikke nødvendigvis dig selv som full-stack udvikler, men du er ikke bange for at kaste dig ud i områder uden for dit speciale. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens bæredygtige it-løsninger, der giver mening for den enkelte bruger.

Ideelt set er du uddannet datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende, og har minimum 3 års erfaring med udvikling af softwareløsninger i Java. Du skal kunne formulere dig flydende på dansk, i skrift og tale.

Har du lyst til at kaste dig ud i nye udfordringer med nye spændende opgaver, så klik på knappen SØG STILLING og du vil blive linket til vores rekrutterings-system, hvor du kan up-loade dit CV mm. i et GDPR-sikret miljø, hvor vi også vil stille dig nogle spørgsmål vedr. dine kompetencer.

Spørgsmål?

Du er også velkommen til at kontakte Ole Stiig Petersen på mobil 3092 7120, eller osp@lisbergmanagement.com, hvis du har spørgsmål til denne stilling.